Dag 21- Brusten bubbla (Ruttje, spex och dop)

Tjo flöjt! Idag är det Agnes och Axel We som skriver bloggen.

På morgonen så väcktes vi i tystnad så att vi kunde sjunga för Liv eftersom att hon fyllde år. Efter frukosten hade vi morgonsamling som vanligt och då läste vi sista kapitlet ur undercentralen. Boken var kanske inte den bästa men Ozzars (Oskars) läsning höjde den till skyarna. 

Övningen till konfirmationsgudstjänsten började kort efter att morgonsamling var avslutad. Detta innebar att några gick iväg och tränade på sina instrument och sången. Vi övade även på spexet. 

Efter lunchen åkte vi till Ruttjebäcken där vi på vägen upp hade en tipspromenad. Frågorna handlade om oss konfirmander. Där uppe rättade vi frågorna och sedan tog vi en massa bilder. 

När vi kom tillbaka var det middag och sedan övade vi det sista inför spexet. Sedan visade vi upp vårat och ledarnas spex för föräldrarna. Vårat spex handlade om ledarna och hur en dag under konfalägret kan se ut ur ledarnas perspektiv enligt oss. Ledarnas spex handlade om oss konfirmander och hur en dag under konfalägret kunde se ut ur konfirmandernas perspektiv enligt dem. Sedan fick vi även en bok och ett rim tilldelat oss. Det var väldigt fina rim.

Sedan gick vi ner till Umeälven och där hade vi dop andakt för Liv, Nathan och Linnea. Under dopet sjöng vi lovsånger och dom som redan var döpta fick möjlighet till dopbekräftelse. Det var vackert. 

När vi kom tillbaka var det kvällsfika och nu sitter vi här och skriver sista bloggen av oss konfirmander. 

Nu ska vi gå och hänga med dem andra sista kvällen.

Puss och kram skummbanan!

Det här inlägget postades i Dagbok 2021. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Dag 21- Brusten bubbla (Ruttje, spex och dop)

  1. Maria Johansson (har med Klas och Oskar att göra) skriver:

    Önskar varit dääääääär

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.