Dag 22 – Till sist: konfirmation

Hej allesammans, och välkomna till årets antagligen sista inlägg!

Efter tre hektiska, högljudda och underbara veckor har tystnaden tillslut lagt sig över gården. Idag var det nämligen dags för dagen vi alla väntat på – konfirmationsdagen, och efter det var det dags att åka hem. Här kommer ett genomdrag om dagen:

Många konfirmander vaknade idag tidigare en vanligt, för att fixa sig lite extra fina inför dagens konfirmationsgudstjänst. Efter frukost och en kort bön var det dags att ta på sig dom vita kåporna, och så fina konfirmanderna blev! Själva konfirmationsgudstjänsten gick suveränt, och konfirmanderna dansade och sjöng mycket vackert! Även Oskar predikade fint.

Efter gudstjänsten var det fotostund, där minst 1000 bilder klickades. Sedan fick konfirmanderna äntligen kliva ur sina kåpor, och det var dags för festbuffé. Vi tackar Kerstin och company för den goda goda maten!

Efter buffé och efterrätt begav vi oss till lägrets allra sista aktivitet – den berömda kramringen. Där syntes både skratt och tårar, då vi omfamnade varandra för sista gången. Därefter var konfirmanderna fria att gå, lägret hade officiellt tagit slut. Men det tog ju förstås en stund för alla att packa ihop och städa klart allt, innan bilarna började rulla från gården.

Avslutningsvis vill vi bara tacka alla fina konfirmander för dessa fantastiska tre veckor, ni är allt!

Ha det så bra tills vi syns igen!
Hälsningar Ella och Johannes

Det här inlägget postades i Dagbok 2019. Bokmärk permalänken.

3 svar på Dag 22 – Till sist: konfirmation

 1. Maria F skriver:

  Har en här ( Ivan) som hade önskat att lägret inte skulle ha tagit slut så fort ♥️ han saknar er alla. Tack för allt från både han o oss.

 2. Helena skriver:

  Tre veckor är långt när man längtar till ett skollov, men ett konfaläger swishar bara förbi… Hörde nåt om nyårsläger i Hemavan…
  Tack alla inblandade! ??

 3. Andreas NS skriver:

  Jag fick hem en mycket nöjd och hes tjej. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.