Dag 19 – Spring, Sång och Sauna

Här kommer en liten parentes innan inlägget: Vi ber mycket om ursäkt för att gårdagens blogginlägg kommer idag. Då det var uppesittarkväll igår blev det lite för sent för oss ledare:) Trevlig läsning!

Hej, Nils och Linnea S som skriver!

Nils försök till tackling – fällde bara sig själv
Tänk snabbt!

Idag var det inga utvalda bloggare så det blev vi (Nils och Linnea S) som blev de lyckligt lottade (hurra..). Johannes och Ella väckte oss med en tornardo varningslarm, och vi var tvungna att skynda oss ut. Väl ute så gjorde vi några upphopp och fick gå ner för en backe. Sen så var det bara att gå upp igen för att hinna till frukost (det var sämst).

Konfirmanderna i en perfekt cirkel, äntligen

På lektionen så hade vi repetition och gick igenom hela Con Dios. Sedan fick vi information om vad de kommande dagarna skulle innehålla. Efter lunchen så hade vi vårt fritids pass ute på fjällgården. Vi värmde upp med doppboll vars vårat lag vann (vi var på samma lag). Sedan körde vi Capture the Flag största delen av tiden. Det var typ svanskull fast med en tvist. Vi blev uppdelade i två nya lag med 4 vedklabbar var som man gömde. Målet var att hitta det andra lagets vedklabbar samtidigt som man kunde ta deras svansar och stoppa dem i fängelse. Man kunde även rädda varandra. Det var intensivt men kul. 

Efter den roliga leken åt vi middag. Det var lax och potatis och en väldigt god citronsås. Under lektionstiden så hade vi istället en tävling. Man gick upp två åt gången, den ena med ryggen vänd mot skärmen. Det var upp till den andra personen att berätta vilken artist det var på skärmen genom att endast sjunga deras låtar (sista minuten). 

Ivan leker säl
Plask
När stugan är varmare än bastun

Efter att vi var klar så fick vi en överraskning. Vi skulle äntligen få chansen att bada. Vi gick en kort promenad ner till älven och där fanns en bastu, och en kåta. Vi som fortfarande var hyfsat friska badade och bastade (det var kallt men härligt, hurra). Sedan fick vi hamburgare och hade våran andakt inne i kåtan. Nu kommer vi inte att sova på ett tag då vi får vara vakna till klockan 01:00 och får sovmorgon till 09:30.

Moa leker koala på en trött Ellen

See you later alligator!
Nils and Linnea S, over and out.

Det här inlägget postades i Dagbok 2019. Bokmärk permalänken.

3 svar på Dag 19 – Spring, Sång och Sauna

  1. Andreas skriver:

    Läggdax kl 01! Hmm

  2. Helena skriver:

    Toppen, nu är ni fullfjädrade cirkelledare ?? Bra med härlig avkoppling efter snart tre intensiva veckor, välförtjänt ?

  3. Rikard skriver:

    Mysigt ställe att ha andakt på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.