Dag 7 – Städ, sport och en krossad tå

Hej svejs, bloggen, det är Alva och Rasmus som skriver bloggen idag.

Dagen började lugnt med en välförtjänt sovmorgon tills 12. Efter det åt vi PANNKAKOR (Plättar) med sylt och grädde. Mitt i måltiden avbröt Klas oss med en hemsk nyhet. Det var städdag (dramatisk musik). Vi blev uppdelade i grupper och städade i två timmar.

Arvid, Johan och Nils städar för fullt!
Engla visar glädjen i att städa

Efter den hemska bestraffningen gick alla till Hemavans nationalarena. Där spelade vi fotboll och doppboll. När spelandet var över kom Johannes på att han glömt tiden, så vi hade inte mycket tid tills middagen. Ivan blev skickad till vårdcentralen eftersom han hade en tå som blev ”krossad” av Ellen när hon smällde upp dörren till sitt rum för att hämta en bibel (en närmare undersökning visade dock att det inte var någon fraktur men svullet och blått är det, hälsar ledarKlas).

Vem kommer få bollen?
Alla konfirmander på en härlig bild

Till mat gjorde den fantastiska kocken Kerstin tacos och vi alla var glada. Maten var över och det var dags för lite rast och lektion. Solklart spelade vi pingis på rasten men på lektionen pratade vi om nattvard och gudstjänst för vi ska till kyrkan i Tärnaby imorgon. Nu har vi fika och vi ska äta upp Konrad, våran vattenmelon maskot, som ska dö ;).

Klas visar hur stor gud är

Hejdå era pruttsisar. ALVA OCH RASMUS 😀

Det här inlägget postades i Dagbok 2019. Bokmärk permalänken.

2 svar på Dag 7 – Städ, sport och en krossad tå

  1. Helena skriver:

    Vila i frid Konrad i konfirmandmagarna, tillsammans med pannkakorna och tacos. Man blir så hungrig…

  2. Att äta upp Konrad bara så där? Finns det inget kött att tillgå?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.