Dag 1 – Däckbyte, lekar och skoj

Tjena, det är Johannes och Ella här från det grymma ledarteamet!

Konfirmanderna har äntligen anlänt till vår fantastiska lägergård i Hemavan. Vädret är på topp, och likaså stämningen! Tyvärr har vi fått komplikationer som inneburit att Isak inte ännu kommit fram. Som vi längtar efter honom, så att gruppen blir komplett.

Johannes och Ella byter däck på lägerbussen

Trots att vi ledare har varit här sedan igår (och Ella lärt sig byta hjul på bilen, perfekt till körkortet) började ju faktiskt inte lägret förens ikväll, då konfirmanderna kommit. Under middagen (då majoriteten av konfirmanderna anlänt) kunde Johannes inte behärska sig eftersom Kerstins köttbullar var så goda. Detta ledde till att han satt ensam kvar vid bordet när konfirmanderna på eget initiativ stack ut och spelade fotboll. Vilken grym start!

Fotboll!
Äntligen framme

Efter det var det dags för namnlekar och annat skoj. Bland annat fick vi lära känna konfirmanderna som djur, agera superman, stå på huvudet samt få reda på vem som glömt buffen hemma (Klas).

Alva funderar över vart hon har kommit?
Linnea blir kanin

Nu efter Klas fina andakt har konfirmanderna gjort sig hemmastadda i gård och rum, och är förhoppningsvis klara för sängen. Allt vi har att säga är att gänget känns kanon och att dessa tre veckor kommer bli något utöver de vanliga. Häng med på bloggen så ni har koll på allt kul vi hittar på.

Nathan svävar över golvet
Rasmus, Nils och Linnea S balanserar

Ha’ det gött, hajjj!

//Johannes & Ella

Det här inlägget postades i Dagbok 2019. Bokmärk permalänken.

2 svar på Dag 1 – Däckbyte, lekar och skoj

  1. Helena skriver:

    Ha ett riktigt roligt läger! ??

  2. Maria Johansson skriver:

    Yes!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.