Dag 22 – Konfirmation, fotografering och kramring

Så tog det då slut. Lägret, Fjällkonfa 2018. Tre fantastiska veckor som idag avslutades med konfirmation, gudstjänst, festbuffé, fotografering och mycket mer.

Kanske var det så att några sov lite mindre i natt än tidigare. Enligt säkra rykten så hoppade någon spontant ut genom fönstret efter läggdags, andra satt och pratade här och var… och resten låter vi vara oskrivet… Hur som helst så var alla vakna och igång vanlig tid för frukost och sedan en sista morgonsamling där vi avslutade läsningen ur Undercentralen innan det var dags att ta på kåporna och göra sig klar för konfirmationsgudstjänsten.

 

Konfirmanderna dansade vackert in till sången Walk On The Water så att intet öga var torrt. De sjöng några sånger, konfirmerades och bads för. André predikade och sedan drog alla ut på gården för fotografering. Det lär ha blivit några tusen bilder till, förutom de 5600 vi tagit under lägrets tre veckor… Goda minnen vill man ju bevara.

 

 

 

Lunchbuffén var den godaste man kan tänka. Kerstin och hennes gäng i köket levererade som alltid. Och till sist så kom det lite (eller mycket) tårar då en kramring officiellt avslutade lägret. Det enda som sedan återstod var att packa ihop alla sina saker, städa rummen och resa hemåt. Nu sover vi ut, minns med glädje och hoppas vi snart får möjlighet att träffas igen.

 

 

Tack alla konfirmander, K2:or, ledare och gårdspersonal för dessa fantastiska veckor! Vi har fått dela så många härliga upplevelser och erfarenheter tillsammans som är djupt inpräntade i våra hjärtan.

/Klas

Det här inlägget postades i Dagbok 2018. Bokmärk permalänken.

2 svar på Dag 22 – Konfirmation, fotografering och kramring

  1. Maria S skriver:

    Sitter hemma i Linköping och är alldeles lycklig av den härliga helgen vi fick uppleva i Hemavan. Stort tack ledare, konfirmander K2:or och fjällstationspersonal!

  2. Eva L, konfaSamuels mamma skriver:

    Tack för en fin helg med både roliga spex och allvar. Kändes som att jag fick känna lite på den härliga stämning ni verkar ha haft i er bubbla. Roligt var det också att få rätt namn till rätt ansikte, inte helt enkelt men jag lyckades! Önskar er allt gott! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.