Dag 20 – Hemligheter, festligheter och busigheter

Hejsanhoppsan allesammans!!

idag är det bara 2 dagar kvar till vi ska hem 🙁 Iallafall, dagen startar med att vi fick sovmorgon till klockan 10. Då fick vi en liten snabb frukost eftersom lunchen serveras kl 12:00.

Sen så skulle vi samlas  uppe i kyrksalen för att öva till våran avslutning som ni kommer att få titta på, men vi kan såklart inte säga vad det är. Vi (eller vi kan bara tala för oss själva men) hade iallafall väldigt roligt. 

!!! Spoiler alert/ K2 !!!

Sen hade vi lunch, det var pyttipanna med rödbetor.

Sen så fick vi lite egen tid men då tog vi alla ett eget initiativ och tyckte att vi skulle öva på en annan ääääännnnuuuuu hemligare sak vilket vi inte kan berätta. Vi tränade på det ända till middagen vilken var renskav, inte bara det, utan vi fick också en jättegod special tårta av Naima och Amanda. För att Naima fyller 14 år!!! Så vi sjöng såklart för henne.

Efter middagen/efterrätten så tränade vi lite mer på det hemliga som vi inte får säga. Men ni får se det sen, vi tränade på det ända fram till kvällsfikat. 

Sen hade vi våran näst sista kvällsandakt. men den var lite speciell. Vi alla bad för var och en för att alla skulle ha det bra. sen så fick vi gå och göra vad vi vill men just nu så sitter vi här och skriver våran blogg!! Men precis så kommer Malin och Vilma för att anklaga oss om att tagit deras täcken men dom säger att dom  har bevis på att det är dom men det har dom inte så Igor och Simon är väldigt besviken och känner sig påhoppade. Inte kul!!! (Edit K2: Igor har erkännt).

Dagens citat: K2 Samuel: kl 00.24 (under en skräckfilm) ”Man blir ju bara rädd om dom är fula!!”

Med mycket vänliga hälsningar av Simon och Igor!!!!!

Det här inlägget postades i Dagbok 2018. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.