Vad ska det bli?

Varje år är det samma sak. Man packar sina grejer och funderar över hur skall det bli i år? Vilka är konfirmanderna egentligen? Kommer de att trivas…?

Och så är det ungefär som med kåporna som hänger här och strax skall packas in i bilen för att följa med till Hemavan. Det är inga personer i dem ännu, men om tre veckor så har vi lärt känna ett gäng med fantastiska ungdomar. Lärt oss att älska dem, hittat på massor av spännande saker, pratat på djupet och på ytan, skrattat och kanske gråtit lite men mest av allt haft det helt underbart tillsammans.

Och nu bär det strax av mot Hemavan. Bilen skall packas klar (och gräsmattan skulle visst klippas), allt dubbelkollas så att vi inte glömt för mycket och i morgon drar det på gång på allvar :-)!
Just nu är kåporna tomma och innehållslösa. Om tre veckor kommer de att fyllas ut av de härligaste ungdomar man kan tänka sig!

Följ oss här på bloggen! Bed för oss och välkommen på avslutningshelgen om tre veckor då vi fyller kåporna med liv och innehåll!

/Klas

Det här inlägget postades i Dagbok 2019. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.