Dag 9 – Zombies, braket och rumppulka

Hej! Samuel och Agnes här för att skriva bloggen idag.

Idag vaknade vi som glada trötta zombies och åt frukost som vanligt. Sedan fick vi lyssna på Undercentralen. Det börja med att huvudpersonerna vandrade genom öknen och det slutade med att de dansade runt och tillbad en guldkalv.

Efteråt så pratade Marta om början av Nya testamentet. Från profetiorna om att Jesus skulle födas till att han föds. Maria, Josef och bebis Jesus fly till Egypten och sedan åker hem till Israel och bosätter sig i Nasaret (det tog mycket längre än vad det ser ut som).

Till lunch fick vi curr-i-panna som var riktigt gott och lite starkt men det gör inget för man blir det man äter. Som utflykt idag åkte vi till Braket. Det är ett litet, snöigt och otroligt blött berg(schlaffs, schlaffs, schlaffs, ljudeffekter är inte inkluderade). Först på händelselistan var KRIG när några av ledarna (MALIN) gav igen för ett antal spratt som hade blivit spelade på dem….

När vi väl var på toppen fick vi bullar och jag(Samuel) tog den sista för att man kan ju inte bara lämna en bulle kvar. Några tyckte att det var en bra idé att åka rumppulka ner för snöbackarna på toppen, moral of the story: Man blir blöt av att åka rumppulka (Weeeeeeeeeeeee, Aaaaaajjj, kalltkalltkallt,  ljudeffekter är inte inkluderade).

När vi gick ner var det väldigt många som blev blöta, mest Einar och Moa när de spektakulärt gled ner för en lerbacke, det var vackert.

 

När vi kom tillbaka till middagen serverades wienerkorv med bröd (vegetarianerna fick hamburgare). Sedan är det filmdags och ikväll är det Passion of the Christ som visas. Den var kort och gott extremt brutal i en representation av hur det kunde sett ut när Jesus blir förråd, brutalt misshandlad och korsfäst. Nu är det kvällsfika och vi är 10 min sena.

Hej då! Ha de gött!

Mvh Samuel och Agnes

(kurrrrr, ljudeffekter är inte inkluderade)

Det här inlägget postades i Dagbok 2017. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Dag 9 – Zombies, braket och rumppulka

  1. Helena A skriver:

    Jag hörde ljudeffekterna! ??
    Med hänsyn till vald Jesus film passar blodpudding till middag… ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.