Anmälan Fjällkonfa 2017

Nu kan du anmäla dig till Fjällkonfa 2017!

Kul samarbetsövningar ingår som en viktig del i Fjällkonfa. Kom med och testa om du har vad som krävs :-)?

Kul samarbetsövningar ingår som en viktig del i Fjällkonfa. Kom med och testa om du har vad som krävs :-)?

Lägret pågår under tiden 18/6 – 9/7 2017 på och kring Hemavan Fjällstation. Klicka här så kommer du till anmälningsformuläret.

Fjällkonfa i Hemavan är unikt! Här får du chansen till fler upplevelser under tre intensiva lägerveckor än vad många är med om under hela sitt liv: Varje dag tar vi oss ut på fjällvandringar, någon gång med övernattning. Beroende på väder och annat finns även möjlighet till glaciärvandring, grottur, skidåkning i midnattsolens sken, kanottur mm. Unika upplevelser tillsammans med nya vänner, som ofta blir vänner för livet.

Dessutom har vi givetvis undervisning kring kristen tro för att du skall kunna skapa dig en egen uppfattning om vem Gud är och varför du finns till. Vi försöker börja i dina frågor, funderingar och upplevelser och söker svaren i Bibeln och människors erfarenheter. Vi “slår” inte in kunskaperna utan vill hjälpa dig att själv finna sambandet mellan den kristna tron och livets mening så att Du kan förstå och gå vidare lite tryggare i livet.

Mer om lägret

Läs mer om för vem lägret är, hur vi brukar lägga upp det etc. här

Pris och anmälan

Här hittar du uppgifter om vad lägret kostar och länk till anmälan hittar du här

 

Det här inlägget postades i Information. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.