Dag 7 – Sovmorgon, städning och sport

Dagen började med en vacker utsikt, en trevlig IMG_2595vandring och en bussresa hem till gården. Vi kom hem runt 02.30 och då var vi alla väldigt trötta så vi gick och lade oss. Vi hade ingen förmiddags lektion utan fick istället sovmorgon som en del utnyttjade medan en del vaknade tidigt och tog vara på morgonen. Klockan 12 serverades pizza och efter det fick vi vart sitt städområde som vi sedan städade noggrant. Som belöning efter städningen åkte vi iväg och spelade fotboll i värmen.

16.30 var alla tillbaka och ombytta och då fick vi kyckling och ris till middag. Efter middagen hade vi dagens första lektion. Den handlade om gudstjänst, vad det är och varför vi firar det. Vi fick också en inblick över hur kyrkoåret ser ut. När lektionen var slut fick vi kvällsfika. En del satte sig ute i solen och åt medan en del satte sig i den svalare matsalen.IMG_2638

Kvällsandakten började som vanligt med att vi sjöng en sång. Efter det berättade André om hur han börjat be med kompisar när han var yngre. Vi sjöng sedan en till sång innan vi bad tillsammans. Efter det började vi gå till sängs. Detta var en kort men lugn dag vilket behövdes efter gårdagen.

//Klara och Adelina

Det här inlägget postades i Dagbok 2016. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Dag 7 – Sovmorgon, städning och sport

  1. Helena Apelqvist skriver:

    Varje dag lika spännande att följa er…☺

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.