2016 snart fullt!

IMG_2370Lägret 2016 snart fullt!

Jag har aldrig varit med om att intresset för Fjällkonfa varit så stort så här tidigt. Redan nu är det 18 anmälda till lägret och vi har ett preliminärt tak på 20 deltagare vilket innebär att lägret 2016 snart är fullt.

Vi kommer att ta in folk på kölista också tills vi bestämt hur många vi kan vara nästa år men vill du säkra en av de sista platserna så gäller det att anmäla sig snabbt och även komma ihåg att betala in anmälningsavgiften samtidigt.

Du anmäler dig här

Fjällkonfa är verkligen en upplevelse för livet och ett fantastiskt konfaläger :-)!

/Klas

 

Det här inlägget postades i Information. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.