Bekräftelse

Affisch-15_webbNu har alla som anmält sig så här långt fått en bekräftelse skickad till sig. Bör komma i brevlådan vilken dag som helst. Det finns fortfarande plats för några till så skynda dig att anmäla dig innan den 31/10 så du inte missar denna chans.

Vill du göra reklam för Fjällkonfa kan du t.ex använda Affisch för Fjällkonfa-2015, eller bara tipsa någon om denna hemsida och att man helst skall ha anmält sig innan den 31/10 för att komma med (finns det platser kvar efter det datumet så går det även att anmäla sig senare).

Det här inlägget postades i Dagbok 2012, Information. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.