Anmäl dig

AnmälanDet är en bra grupp anmäld redan men vi har ytterligare några platser kvar. Så även om 31/10 har passerats så går det fortfarande bra att anmäla sig så länge anmälningsfunktionen ligger uppe. Vill du också vara med på en riktigt häftig konfirmationsläsning så passa på att anmäla dig du med.

Så här skriver en tidigare konfirmand om lägret:
”Konfalägret i Hemavan var nog bland det svåraste och jobbigaste jag har gjort, men samtidigt det absolut härligaste och underbaraste. Det går inte att beskriva hur det var, man kan försöka, men det enda sättet att få reda på det är att åkt dit och faktiskt utsätta sig för det. Jag saknar det varje dag och man vill bara tillbaka. Jag ångrar inte en sekund att jag åkte dit å lät mig kämpa med alla frågor om tro och livet.”

Det här inlägget postades i Information. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.