Ledare 2012 – Sofia Fransson

Tjohej!

Jag heter Sofia Fransson och jobbar som distriktungdomsledare i SMU i Övre Norrland. Jag är 23 år och bor i Vännäs utanför Umeå.  Jag älskar att vara på läger i Hemavan och på SMU fjällgård. De finns en speciell stämning som bara infinner sig i Hemavan. Ett lugn som gör gott för kropp och själ.  Detta lugn är något som jag hoppas att alla konfirmander ska få känna av.

Att gå konfa är allt från roligt, jobbigt, frustrerande och spännade. Att få brottas med tankar och funderingar med sig själv och andra är inte alltid lätt men otroligt givande. Så samla på dig alla frågor som du har kring livet och kristen tro så ska vi ledare på bästa sätt försöka brottas med dem tillsammans med dig.

Tre saker som jag vill ha med mig på fjället:

  • Choklad, det bästa sättet att belöna sig själv efter en lång vandring
  • Varma kläder, är inte så mycket för att frysa..
  • Trevligt sällskap, med gott sällskap blir även den tuffaste vandring lätt.

 

Om Oskar

Bloggansvarig och fjälledare
Det här inlägget postades i Ledarpresentation, Ledarpresentation 2012. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.