Lägerinfo

Våren är helt klart på gång. I Hemavan är nu en av de bästa årstiderna för skidåkning och solande: påsken! Påsk är också viktig som den tid när vi påminns om det centrala i den kristna tron: Jesu död och uppståndelse. Hoppas du har möjlighet att både njuta av gott vårväder med ledighet och påskens stora och viktiga budskap.

Om bara två och en halv månad startar sommarens Fjällkonfa med rekordmånga deltagare, 19 st! Tillsammans med dem kommer 4 ”gamla” konfirmander som skall gå Fjällkonfa 2.0 och ett gäng taggade ledare som presenterat sig under Ledarpresentation.

Till alla har jag idag postat ett brev med information inför lägret och ser verkligen fram emot att träffa alla i Hemavan den 17 juni.
Infobrevet hittar du under Lägerinfo.

Det här inlägget postades i Information. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Lägerinfo

  1. Pingback: Fjällkonfa 2014 | Fjällkonfa i Hemavan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.