Ledarpresentation #4 André Bertilsson

FjällAndréJag heter André Bertilsson och är sedan förra året ledare på Fjällkonfa. Jag är utbildad fritidsledare, ungdomsledare och nu senast ordinerad pastor och trivs när jag får hänga med ungdomar. Jag är född 3 mil från Borås i Kinna, Marks kommun och har bott i Stockholm, Västerås, samt Luleå, där jag bor nu.
Jag har några livsmål som jag gärna försöker att applicera på min omgivning. Ett av dem är att det är kul att lära känna nya människor. Ett annat är det som kronprinssessan Victoria lärde mig en gång. En annan människas kunskap om saker du inte visste något om är en kunskap för dig at lära dig av.
Jag hoppas att jag kan lära ut en massa om bibeln och dess spännande historia. Jag hoppas jag kan dela min egna erfarenheter i mitt 31 åriga liv. Jag hoppas jag kan lära mig något av dig som läser detta så att jag själv får växa.
Det bästa med fjällkonfa för mig är att se hur unga människor växer i tron på sig själva, i tron på varandra och i tron på Gud.. Fjällen är för mig en plats att möta Gud på. En plats att växa på och fördjupa min relation till livet.
Tillsist vill jag uppmana dig att njuta av livet och se de småsakerna som gör allting så gott. Just nu läser jag Erland Loes bok naiv.super och kan verkligen rekommendera den till dig så att även du får upptäcka värdet av det lilla samt skratta en smula och ha det gott.

3 saker på fjället som gör mig glad: något gott, något onödigt, samt något varmt.

All gott önskar jag dig.
Andre

Om Oskar

Bloggansvarig och fjälledare
Det här inlägget postades i Ledarna, Ledarpresentation, Ledarpresentation 2011. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Ledarpresentation #4 André Bertilsson

  1. Sverker skriver:

    Stolt fotograf! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.