Dag 5: Bumbibjörnar, Atoklinten och relationstips

Tjo,tjo bloggen! Idag är det Jonathan och Elias som skriver.

Denna morgon vaknade vi av att Eriko, Lovico och Livico väckte oss med den fantastiska Bumbibjörnlåten. Vi va otroligt trötta så ingen av oss konfirmander ville stiga upp.

Efter uppstigningen så gick vi till frukosten och förtärde dom fantastiskt goda mackorna. Shoutout to MOJO!! som vanligt hade vi morgon andakt och strax där efter hade vi lektion med andre och vi fick lära oss mer om jesus och vi kollade på ett avsnit av the choosen.

Idag fick vi koktvarmkorv och potatismos till lunch med till tillbehör.

Kort där efter var vi tvungna att packa våra vandrings väskor, sätta oss i bilarna och gav oss ut på vandring. Berget vi besteg hade en MÄKTIG topp men otroligt stenig. På hemväggen gnällde vissa i bilen hur bajsnödiga dom var och att varmkorven höll på att slinka ut. Eftervällbehövliga toabesök var det dags för middag.

Vi blev serverade med en Norrländsk specialitet (skavgryta och tillbehör) efter middagen så hade vi en lektion om relationer med lova och liv, vi lärde oss om vad som var viktigast i relationer och vad som är bra att tänka på.

Just nu, som vi stter och skriver denna blogg har en fågel skrikit i våra öron att tjejerna har prankat oss killar. WHAT THE DAWG DOIN??? Vi måste lösa problemet nu, så vi avslutar dagens blogg här!

Dagens höjdpunkt var under vandringen på Ato, då vi besteg toppen. En klurig liten klättring!

Dagens tips är att inte låta tjejerna PRANKA era rum!!

Ha en ypperlig afton, Elias och Jonathan

Toodles!!

Det här inlägget postades i Dagbok 2024. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.