Dag 1: Första dagen, rundpingis och äpplen

Tjo hej bloggen!!

Idag är det Arvid och Rebecka som bloggar!

Idag var första heldagen här i Hemavan. Dagen började med en sinnessjuk väckning av Erik och Lova. Därefter åt vi en GUDOMLIG frukost, som Mojo gjorde till perfektion.

Efter frukosten hade vi morgonsamling, där vi läste det andra kapitlet i Narnia. Sedan var det raka vägen till lektionssalen. Lektionen bestod av mycket information, vi testade konfirmationsdräkterna och beskrev hur ett äpple smakar. Vi gjorde också lite fyrahörns övningar. SKOJ SKOJ SKOJ!! Vi spelade också den första matchen i rundpingis, Arvid och Rebecka vann varsinn match. Tajming inför bloggandet är perfekt!

Efter lektionspasset åt vi lunch, en smarrig hemlagad pizza, återigen tillagad av vår käre Mojo. Osen bar det av upp till Fjällfina kåta där vi mumsade i oss en bulle, blev myggbitna och gick hem.

Efter turen gick några konfirmander samt Ledar Lova ner till älven och tog ett dopp. Vissa valde att doppa sig i vattnet, resterande konfirmander valde leran. What would you choose??

Nu har vi nyss ätit tacos och sitter uppe i brasrummet och skriver denna blogg. Snart ska vi se filmen ”Bruce Almighty”, hoppas ledarna bjuder på godis!!

Sovgott så hörs vi imorrn, TOODLES!!

/ Rebecka och Arvid

Det här inlägget postades i Dagbok 2024. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.