Dag 7 – Sovmorgon, fotboll och pizzamiddag

Hej!! ”:)”

Det är Isac och Anna som skriver idag.

Eftersom vi fick vara uppe till 1:00 igår för att det var midsommar fick vi en väldigt uppskattad sovmorgon Idag. De flesta åt lunch vid 12:00, istället för frukost, som bestod av rester från tidigare måltider. Innan vi gick från lunchen så var Andre väldigt noga med att tala om att det kommer konsekvenser för de som brytit mot den enda regeln som fanns på midsommar: Att vara i säng vid 1:00. Som ni förstår var detta väldigt svårt för många.

Andre delade även ut en del skitroliga uppgifter: Städa olika områden på fjällgården och annexet. Men grupperna fick även lära sig att torka mat till fjället med Sverker.

 

Vi städade i 2 h och de flesta bombnedslagen försvann och det mesta blev rent även fast dammsugarna sög (haha dåligt skämt) och fick knappt upp ett riskorn.

   
Fotbollsproffset Carl såg inget potential i laget.

Efter alla hade städat så stressade vi iväg till en fotbollsplan i närheten eftersom alla var så fruktansvärt taggade på att spela i regnet. Matchen slutade 3-2 till laget : ledarna och alla som börjar på A, Siri och Simon. Dom andra förlorade. Våran käre ledare Vilma Strand stod för de avgörande målet på slutet. Tack för det Vilma <3.

 

Efter matchen så fick alla de som lagt sig för sent ta konsekvenserna. De fick promenera den långa vägen hem i regnet medan de andra fick åka i en bil. Joel försökte springa efter men Andre gasade snabbt iväg.

 

När vi kom hem åt vi en fett god pizza. Efter middagen så duschade och bastade vi det kändes ganska välförtjänt efter den hemska dagen.

Sedan hade vi en lektion om gudstjänster med Marta. Alla var väldigt väldigt väldigt väldigt väldigt väldigt väldigt väldigt trötta. Förlåt Marta för den dåliga koncentrationen.

Nu är det dags för kvällsfika och sedan ska vi ha andakt. Efter det ska vi alla sova och det känns väldigt bra eftersom många inte ens har vaknat idag. Vi får hoppas att vi ser lite mer glada miner imorgon och mycket sol. 🙂

Det här inlägget postades i Dagbok 2017. Bokmärk permalänken.

5 svar på Dag 7 – Sovmorgon, fotboll och pizzamiddag

 1. Anders Sandlund skriver:

  ? .. lite piggare idag kanske ?

 2. Alva Apelqvist skriver:

  Simon Sara skickar kramar till dig<3<3<3

 3. Sara Bernö skriver:

  Siri Alva pussar på dig❤️

 4. Helena A skriver:

  Ny regel: Ni får sova jämt, på natten också ;

 5. Else-maj Palovaara skriver:

  Hoppas ni får varmare väder snart!
  Kul och följa er i dagboken
  Kramar. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.