Snart fullt!

Anmälningar till sommarens Fjällkonfa fortsätter att droppa in. Nu är det 17 deltagare anmälda så det finns bara tre platser kvar! Vill du komma med, eller vet om en kompis som borde fara dit, så gäller det att snabba på nu :-)!

Hittills är det också åtta före detta konfirmander som anmält intresse för K2. Så även här kommer det att bli fullt. Alla är inte lovade plats ännu och sista dag att anmäla sig är 15/2. Så är du sugen på att vara med så kom in med din anmälan så får vi se om det blir du som får en plats.

Kommer bli ännu ett härligt Fjällkonfa-år i Hemavan!

Det här inlägget postades i Information. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.