Ledarpresentation #1; Oskar Johansson

Vi kommer att varje vecka, fram till Fjällkonfa, att presentera en ur ledargänget här på bloggen. Först ut är vår bloggansvarige Oskar Johansson (dvs. jag):

Oskar och vattenhjulGod morgon/dag/kväll/natt (beroende på när du läser detta)
Jag heter Oskar Johansson och är 24 år gammal. Just nu läser jag första året till pastor på Teologiska Högskolan i Stockholm (THS) och är en av Svenska Missionskyrkans pastorskandidater.

Uppväxt i Norsjö, bara ett par timmars bilfärd från Hemavan, så har jag spenderat åtskillig tid uppe på SMU-Fjällgård, som verkligen känns som ett andra hem.

Att få åka på läger är bland det roligaste jag vet, ända sedan jag åkte på mitt första scoutläger 2-3 år gammal. Att få vara nära naturen, andas ren luft och slippa ljudet från trafiken tycker jag är helt fantastiskt. Så tänk då att under tre veckor få vara aktiva ute på fjället, lära sig mer om kristen tro på lektionerna och att få sitta ensam med Gud tillsammans med andra på andakterna är helt otroligt. Även vi ledare lär oss massor under lägerveckorna! Detta blir det tredje året som jag är ledare på Fjällkonfa och jag ser verkligen fram emot tre extremt roliga och utmanande veckor.

Jag kommer att leda många av våra fjällturer, ha ett par lektionspass och är, som ledarnas (troligtvis) största datanörd, blogg-/teknikansvarig. Som lägrets datanörd kommer jag att se till att det finns möjlighet att spara allas bilder från veckorna, så ni kommer att kunna ta så mycket kort ni bara orkar!

Tre saker som jag vill ha med mig på fjället är:
1) Hatten – För solskyddet
2) Vattenflaskan – Det är viktigt att dricka mycket när man ute och går
3) Vandrarkängor – Bra skor = bra humör

Vi ses uppe i Hemavan!

Om Oskar

Bloggansvarig och fjälledare
Det här inlägget postades i Ledarna, Ledarpresentation, Ledarpresentation 2011. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Ledarpresentation #1; Oskar Johansson

  1. Sverker skriver:

    vatten, Vattne, VATTEN! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.