Dag 11: Mobiljakt, varmvatten och norska vänner

Welcome to bloggen! Idag skriver Theodor och August ( men egentligen är det Liv som SKRIVER)… Idag så väcktes vi av att Erik och Lova campade i våra sovrum, de hade med andra ord kommit lite fel.

”Älska din nästa som dig själv” blir mest betonad i den första delen: ”Älska din nästa.” Det är som att det förutsätts att jag redan älskar mig själv för mycket så att jag inte behöver tänka så mycket på det utan i stället kan inrikta mig på min nästa.

Vi åt frukost, hade morgonsamling och lektion, som vanligt. Lektionen handlade om den oundvikliga och sorgliga döden. Men efter en god lunch när vi satt inpackade i bilarna blev vi på bättre humör särskilt eftersom Markus och Martinus spelades!! Vi var på väg mot vår granne Norge! Vi började vandringen till Gryttinden och det var helt klart ett äventyr. Vi vadade genom det ”otroligt varma” vattnet som nästan nådde våra midjor och sedan gick vi över en hängbro.

Uppe på toppen blev vi förvånade av den märkliga, spetsiga formen på toppen. Utsikten var fantastisk och bergen röda som på mars. Ledarna åt glass på toppen och vi konfirmander blev avundsjuka. När vi skulle traska ner lekte några av killarna i skogen och körde parkour.

När alla kommit ner märkte vi att en av killarna hade tappat sin mobil. Vi åkte till en strand för att laga mat och göra upp en plan för att hitta mobilen. André lagade till tacofärs över elden och det var riktigt gottigt. Vi sände ut ett search party, räddningspatrull som sprang för att leta efter mobilen. Vi andra åkte hem och sjöng karaoke.

The search party hittade tillslut mobilen, tack vare jakt-Erik som spårade steg i mossan. Det var typ det som hände. Mycket försvann på schemat pga de rådande omständigheterna.

Dagens tips: Kör inte ninjaparkour när du vandrar nerför ett berg med öppna byxfickor

tooooooodles everybodyy

Det här inlägget postades i Dagbok 2024. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Dag 11: Mobiljakt, varmvatten och norska vänner

  1. Torbjörn Johansson skriver:

    Vem tappade sin mobil?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.