Anmälan till 2024 är öppnad

Nu finns det möjlighet att anmäla sig till Fjällkonfa 2024. Lägret startar fredagen den 14 juni och avslutas söndagen den 30 juni. Till avslutningshelgen (29-30 juni) hoppas vi att familjer och anhöriga ansluter.

Fjällkonfa är en unik möjlighet att under drygt två veckor lära känna nya kompisar, uppleva fjällvärlden, lära sig mer om sig själv och kristen tro, utvecklas, skratta, kanske gråta en skvätt (inte minst när lägret är slut) men framförallt ha det väldigt, väldigt bra!

Vi vågar lova lägerveckor som du sent kommer att glömma!

Klicka här för att läsa mer och komma till anmälningslänken

Det var vi som var med på Fjällkonfa 2023 🙂
Det här inlägget postades i Information. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.