Ledarpresentation 2024 #1 – Liv

Hej alla blivande konfirmander! 

Här kommer första ledarpresentationen för i år! Jag heter Liv Enberg och bor i Falun. I juni tar jag studenten! Faktiskt samma dag som lägret börjar, så jag kommer upp några dagar senare än ni andra. I år blir andra året jag är med som ledare på Fjällkonfa och jag ser så mycket fram emot att lära känna er alla. 

Tre saker om mig: 

  • Jag mår som bäst på sommaren – i naturen med gott sällskap och prat om Jesus. 
  • 2023 reste jag till 7 länder och aldrig utan min gula kånken. 
  • Min tro på god inställning är stor så kom till lägret med en sådan och vi är två:))

Det ska bli underbart att se vad ni hittar på för bus och vad vi kommer prata om på topparna. 

Kram!

Det här inlägget postades i Ledarpresentation 2024. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.