Dag 3: Kastrull-konsert

Hej på er. Idag är det Aina och Gustav som skriver bloggen. Vi väcktes av en kastrullkonsert spelad av Liv, Lova och Erik. Efter väckningen blev det gröt och sill till frukost. Under den första lektionen lärde vi oss om bibelns uppbyggnad. Vi fick lära oss en ramsa med böckerna i nya testamentet och vi fick se lite berättelser i första moseboken bli dramatiserade. Under pauserna briljerade Gustav i pingis.

Till Lunch blev det pastasallad och Gustav uppskattade den väldigt mycket. Efter lunchen blev det dags att gå ut och göra lite sammarbetsövningar. En av övningarna var att kasta boll och en annan övning var att alla i gruppen skulle stå på en stock och sedan skulle man förflytta sig på stocken, utan att tappa balansen och ramla av, och tillslut skulle man stå i ålders ordning. Efter det blev det en timmes fritid med spöregn, men det stoppade inte ett gäng konfirmander att springa till ICA och köpa godis.

Klockan fem blev det middag och klockan sex började andra lektionen för dagen. Under den fick vi se en film och prata lite om klimatet. Efter andra lektionen spelade vi en omgång maffia och sedan blev det dags för kvällsfika. Vi har precis haft kvällsandakt och nu är det snart dags för att sova.

Vi hörs imorgon! Toodles!

/Gustav och Aina

Det här inlägget postades i Dagbok 2023. Bokmärk permalänken.

3 svar på Dag 3: Kastrull-konsert

  1. Klas skriver:

    Stocken, den ständiga källa till glädje 🙂
    Förstår att ni klarade den enkelt , liksom alla andra konfirmander gjort…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.