Anmälan Fjällkonfa 2022

Nu finns det möjlighet att anmäla sig till Fjällkonfa 2022. Går du i åttan och vill vara med på ett unikt konfirmationsläger med massor av häftiga upplevelser, nya kompisar, spännande fjällvandringar och möten med Gud mm, så är Fjällkonfa något för dig.

Självklart så har vi undervisning om kristen tro men ambitionen är också att varje dag göra en tur på fjället, någon gång övernatta, eller hitta på spännande lekar och övningar.

De flesta som kommer till Fjällkonfa känner inte någon av de andra i förväg så tveka inte att haka på även om du är ensam från din ort. Vi lovar att det bara går en eller två dagar så är du bästis med flera av de andra i gruppen.

Klicka här för att läsa mer och hitta länken till anmälningsformuläret

Fjällkonfa 2021
Det här inlägget postades i Information. Bokmärk permalänken.

2 svar på Anmälan Fjällkonfa 2022

  1. Kristina Helldén skriver:

    Hej! Fyra av storfamiljens 07:or är anmälda till sommarens läger redan från dag 1 när anmälan låg ute. Hur stor är chansen att de kommer med? Brukar listan vara lång? Vi är rädda att behöva säkra upp med ett alternativ om de inte kommer med till ert härliga läger.
    Förhoppningsfullt,
    Kristina Helldén

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.