Dag 22 – Konfirmation, fotografering och kramring

Vilken dag! Alla var riktigt trötta efter gårdagen och somnade nästan på en gång. Sedan var det dags att kliva upp och göra sig i ordning för konfirmationsgudstjänsten. 09.15 rullade bussarna till Tärnaby kyrka. En snabb övning av dansen och sedan skulle alla kåpor och kragar tas på innan det var dags för gudstjänst kl. 10.00.

Helt klart var det flera av konfirmanderna som var spända men dansen, sångerna och dramat gick fantastiskt bra. Ja, till och med Trosbekännelsen flöt på som den skulle och alla blev ordentligt konfirmerade 😊

Sedan var det dags för fotografering…, fotografering…, och fotografering. Gruppbild, enskilda bilder, mindre gruppbilder, med och utan ledare osv. Innan det var dags att åka tillbaka till Fjällstationen för festlig lunch med familjerna. Kerstin hade som vanligt fixat till riktigt god mat!

När Klas sedan äntligen slutat prata och tacka alla så var det dags för kramring och många tårar eftersom det sedan bara återstod att packa, städa och åka hemåt.

JÄTTESTORT TACK till alla som medverkat tre fantastiskt fina veckor som vi kommer att minnas länge!!!
/Ledarna

Det här inlägget postades i Dagbok 2021. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Dag 22 – Konfirmation, fotografering och kramring

  1. Åsa Lundbäck skriver:

    Tack till er ledare som gett konfirmanderna tre fantastiska veckor och oss anhöriga en helt underbar konfa-avslutnings-helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.