Dag 5 – Melodica, Atoklinten och popcornbön

Hej alla som läser denna blogg!

Denna dagen började som innan med en udda väckning av K2:orna. Dagens väckning bestod av Hampus som spelade på sin… (edit K2: melodica), och Sophia som klappade takten med hjälp av två skedar.

Efter frukost hade vi morgonandakt. Andakten leddes av Klas och vi fortsatte läsa boken om den konstiga prästen. Förmiddagslektionen leddes av André och vi gjorde klart alla rörelser till gamla testamentet. Vi hade även en ”battle” mot K2:orna där vi turades om med alla 56 rörelser. Vi vann. Andra hälften av lektionen styrde Marta och vi pratade om bön.

 
 
 

Lunchen bestod av en special-gulashsoppa, som var väldigt god. När alla stoppat i sig lunch och bytt om för fjällturen, åkte vi iväg mot Atoklinten som hade formen av en Alhgrens bil. Väl uppe på toppen kunde man se över till Norge.

 
 
 

När vi kom hem från turen åt vi middag, som bestod av panerad fisk med kokt potatis och dillsås. Kl. 18.30 var det eftermiddagslektion, men vi hade lyckats övertala ledarna om att se på film, och en film blev det. Den hette The Adjustment bureau och den handlade om en man som kandiderar till senator och får reda på att alla val i hans liv styrs av någon annan. Självklart fanns det en betydelse med att se på filmen och vi kommer imorgon att prata om den fria viljan.

På kvällsandakten ska vi be en så kallad popcornbön.

Nu sitter vi här och skriver om vår dag medans de andra fikar kvällsfika utan oss, så nu ska vi gå och göra de sällskap!

Vi ses! /Ella och Amanda

Det här inlägget postades i Dagbok 2018. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.