Dag 7: Sovmorgon, storstäd och kvällspingis.

Hello!

Idag är det Salome och Tuva-Li som skriver. Idag har vi haft sovmorgon till kl.12.00, men Salome sov bara till 09.10. SKAAANDAL! Dagen startade med lunch, pytt i panna och rödbetor. En fröjd för smaklökarna, återigen.

Efter lunch var det dags för städning av annexet, samt tvättning av kläder. Så nu skiner gården av Ajax och nytvättade toalettstolar. När gården var ren så gick vi till National Arenan för en intensiv brännbollsmatch. Vi mötte även ett hinder, gräsmattan var ockuperad av en gräsklippare. Så vi fick spela på åkern bredvid. Lag 1 ( Salome, Tuva-Li och Erik ) vann med 30 poäng över lag 2 (Liv). BRAAAAAGDD.

Efter krossen var det dags för middag, som bestod utav pizza och sallad. Mumma. Under det andra lektionspasset pratade vi om hur en gudstjänst går till. Astrid ville ha gul saft. Gul saft är bättre än gul snö, men röd saft är bättre än gul saft.

Nu har vi ätit kvällsfika och haft kvällsandakt. Under kvälls fikat bredde jag (Salome) på den platta sidan av mackan. Jag (Erik) tycker att den platta sidan är bäst, det frågade ingen om men nu vet ni det.

Några busungar ville vara skojiga och spela pingis efter läggdags. Smarta som de är så tog de bilder med LEDARKAMERAN. GOTCHA!!!

Godnatt!

Toodles

/Salome och Tuva-Li

Om Oskar

Bloggansvarig och fjälledare
Det här inlägget postades i Dagbok 2023. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.