Dag 11 – Mjölkdrickande, jordgubbssylt och draman

Tjenixen!

Samuel.L och Karin här.

Idag vaknade vi vid okänt klockslag. Laban och Karin var uppe först, sen vaknade alla en efter en. När alla var ute ur tälten, så åt vi tills vi var fullproppade. Vi var tvungna att äta upp all mat som fanns kvar av det vi hade haft med oss upp. Vi som skriver klunkade idiotiskt nog i oss en liter mjölk var, istället för att bära ner det igen.. oklart vilket val som var smartast.

Efter mjölkdrickandet plockade vi ner tälten, tjejerna mot killarna. Killarna vann en fjärdedels daimtårta, men delade vänligt nog med sig till tjejerna. Sen hade vi morgonandakt, då Marta fortsatte läsa Undercentralen. Karins nya make Laban/Igor försvann plötsligt efter ett tag (kisspaus). Efter andakten plockade vi upp det sista skräpet och gick ner. Väl nere möttes vi av Klas, som körde hem oss.

Solbrända, svettiga och glada var vi tillbaka på gården och plockade upp allt ur väskorna för att vädra det. När allt var uppackat åt vi lunch. Idag blev det potatisbullar och bacon med JORDGUBBSSYLT!!!!!!!

Efter lunch gick dom flesta och bastade, duschade eller tog in grejerna som fått vädra. Efter allt det blev det dags för ledig tid. Gå till Ica, sova och titta på fotboll var favoriterna.

Kl 16:30, nu medvetna om vad tiden var, åt vi middag. Pasta och köttfärssås. Kl 18:00 hade vi lektion, där vi fick göra egna draman om Jesu Under och Tecken. Sen åt vi kvällsfika och skriver nu blogg.

Dagens citat: Jag tror jag druckit för mycket mjölk,– Samuel.L (efter Samuels andra liter mjölk för dagen)

Tack för oss!

Det här inlägget postades i Dagbok 2018. Bokmärk permalänken.

5 svar på Dag 11 – Mjölkdrickande, jordgubbssylt och draman

 1. Eva L skriver:

  Det trodde jag aldrig skulle hända, att du skulle säga så om mjölk Samuel 😀

 2. Eva docksta skriver:

  Karin måste har varit lycklig när hon fick son jordgubbssylt till potatisbullar. Spännande att hon hunnit med att skaffa sig en make ??
  Stor kram på er alla

 3. Maria S skriver:

  Låter som en fin dag hos er, tack för uppdateringen!

 4. Ellas mamma Gertrud skriver:

  Roligt att läsa om er dag! Just åtgången på mjölk här hemma i Värmland har sjunkit med 75% sedan Ella drog till fjälls! ? Vi ses nästa helg! ❤️

 5. Mjölk-syster skriver:

  Är inte förvånad att just Samuel L drack 2 liter mjölk.
  Är lite avundsjuk, inte fick jag någon mjölk på våran övernattning på fjällkonfa 2015.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.