Ledarpresentation 2024 #3 – Lova

Halloj allihopa! Mitt namn är Lova och jag är också en av ledarna i år🤩

Jag kommer ursprungligen från Hemavan men det senaste året har jag bott i andra fjäll – årefjällen – och gått på bibelskola. Under året har jag fått fördjupa mig inom bl.a. kristen teologi men jag har även fått möjlighet att stärka min relation till gud. Mitt största fritidsintresse är friluftsliv vilket jag också har fått möjlighet att utöva mycket under det senaste året. Det har varit nästan lite som ett jättelångt fjällkonfa🕺🏼

Ska bli superkul att få dela tro och friluftsliv med er i sommar, längtar tills vi ses! Ha det gött så länge!🫶

Om Oskar

Bloggansvarig och fjälledare
Det här inlägget postades i Ledarpresentation 2024. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.