Vem är Hanna? – Ledarpresentation #1 2023

Hej!

Hanna heter jag, och är en av ledarna på årets Fjällkonfa. De kommande veckorna kommer alla ledare presentera sig här och på Instagram. Jag bor i Vindeln (aka Västerbottens pärla), ett samhälle en timme inåt landet från Umeå, med min man Eric och vår väldigt glada labrador. När jag inte pluggar så gillar jag att odla och fixa i trädgården (speciellt nu när våren börjar komma!), åka skidor på vintern, och hitta på något med vänner, helst något som inkluderar fika.

Det jag mest ser fram emot med Fjällkonfa är att lära känna ER! Alla fantastiska konfirmander. Jag ser fram emot att få fundera på tron och livet tillsammans, och höra era frågor och tankar. Att sitta på en fjälltopp med lite varm choklad i kåsan och prata om livet – det är ju så rysligt fint!

Något tips såhär mot slutet då? Om du funderar på packningen och alla friluftsgrejer, om du behöver få tag på något: låna det du behöver av någon i familjen eller av en kompis, eller leta second hand. Där finns det du behöver.

Ha det gott, vi ses på Instagram och i Hemavan i juni!

/Hanna  

Om Oskar

Bloggansvarig och fjälledare
Det här inlägget postades i Ledarpresentation 2023. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.