K2 2018

Längtar du tillbaka hit? Är du sugen på en sommar till i Hemavan, få återuppleva Fjällkonfa, fördjupa din tro och utvecklas som ledare!? Då har du just nu världens möjlighet genom att delta i K2 (- Fjällkonfa 2.0) och vara hjälpledare/fadder på sommarens Fjällkonfa. Ansök senast den 20 januari!

Nästa sommar är det än så länge 14 konfirmander anmälda och därför så har vi utrymme att återigen köra ett K2. Så om du gick Fjällkonfa 2016 eller tidigare så har du nu chansen att utvecklas som ledare och fördjupa din tro – samtidigt som du får återuppleva Fjällkonfa igen.

Läs mer här

Det här inlägget postades i Information. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.