Dag 7 – Sovmorgon

Admin: Då gruppen delades uppe på Krutfjellet går vi här tillbaka ett par timmar från slutet av föregående blogginlägg. Allt i detta blogginlägg har skett under dygnet 25 juni, då gruppen delades vid 24-tiden.

Hej alla intresserade! nu är det Gustav som skriver och jag förstår att nu blir ni mycket spända på vad jag har skrivit.

När vi skildes från gruppen uppe på Krutfjellet så var det jag och Frida som började vandra ner. Det var mycket snö där vi gick, men när vi kom ner till trädgränsen så var snön borta och dom som åkte skidor fick lov att ta av sig utrustningen och börja gå ner. Jag och Frida, som hade fått ett bra försprång, han ner mycket snabbare än den andra gruppen. Jag hittade en fårskalle halvägs ner som jag bar med mig hela vägen ner och kallade den för min flickvän.

Välbehövlig grillning när skidgruppen återkom från sina äventyr

När jag och Frida kom ner så hämtade vi två stockar för att sitta på och lite ströved till grillelden som vi sen gjorde upp. Sen fick vi vänta tills dom andra skulle komma tillbaka för att få grilla tillsammans. Och när dom kom tillbaka så skulle Mattias, Annan, Teddy, Lukas och Emma bada för att fjällymmeln Mojo sa att alla andra konfagrupper hade gjort de. Sen så grillade vi lite chorizokorv och värmde oss i elden och nån gång just före 02:00 började vi fara hem. När vi kom hem så duschade vi och efter det så var alla så trötta så vi ville bara sova.

 

Lite uppvärmning när Oskars amerikanska fotboll kastades omkring på parkeringen i väntan på resten av gruppen

Lag B(ertilsson) pratar ihop sig om hur de ska fuska till sig vinsten

Nästa morgon så fick vi en jätteskön sovmorgon, ända till lunchen som var kl 12:00 och bestod av en underbar paj. Efter lunchen så började alla att städa Annexet och kyrksalen, vi var uppdelade i grupper så att allt skulle gå fortare. Efter vi hade städat så for vi på Ica och köpte lite smått och gott. Sen så sa ledarna åt oss att samlas ute på parkeringen men träningskläder på och när vi kom ut på parkeringen så hoppade vi in i bussen och for mot en fotbollsplan.  Oskars lokalsinne la av som vanligt så vi körde förbi planen och var tvungen att vända, vi börjar bli van med att Oskar kör vilse så nu får vi nästan ingen panik. ||Admin: Jag missade avfarten med 20 meter för att jag lät mig förvirras av den framförvarande bilen. Vi var inte vilse, utan körde endast lite för långt.|| När vi kom hem från fotbollsmatchen så hade vi tid att duscha före middan som var röding och färskpotatis, mycket gott! Sen hade vi lektoner där vi repeterade gamla testamentet och pratade om bönen. Sen var det en god kvällsmat och dagen slutade med att Frida höll i en underbar andakt med några låtar och ett tal om självkänsla.

 

Hejdå

/Gustav

Repetition av bibeläventyret, här 400 års fångenskap

Det här inlägget postades i Dagbok, Dagbok 2011. Bokmärk permalänken.

5 svar på Dag 7 – Sovmorgon

 1. LedarFrida skriver:

  B-laget behövde inte fuska till sig en vinst!

 2. Randiga Sverker skriver:

  Yeey, första kommentaren 😀 och sä till vad jag hade tänkt fråga, var ligger Krutfjellet, i förhållande till gården?
  //Sverker

 3. LedarKlas skriver:

  Sverker: Krutfjellet kommer man till om man kör förbi Gryttind (där vi var förra året) i Norge, kör ca 1,5 mil, svanger höger och kör ca 1,5 mil till. Kolla på”Karta” uppe till höger. Zoomar du ut på den så ser du alla turer vi gjort.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.