Ledarpresentation #5 Sofia Fransson

Hejhej!

Jag heter Sofia Fransson och jobbar som distriktungdomsledare på SMU i Övre Norrland. Jag är 22 år och bor i Vännäs utanför Umeå. Jag kommer att ha äran att få umgås med er den andra fjällkonfaveckan. Jag har inte tidigare varit med på fjällkonfan men Hemavan ligger väldigt varmt om mitt hjärta. Den atmosfär som finns i Hemavan har jag inte upplevt på någon annan plats på jorden och ni ska känna er lycklig lottade som kommer få vara där i tre veckor!

Att gå konfa är allt från roligt, jobbigt, frustrerande och spännade. Att få brottas med tankar och funderingar med sig själv och andra är inte alltid lätt men otroligt givande. Så samla på dig alla frågor som du har kring livet och kristen tro så ska vi ledare på bästa sätt försöka brottas med dem tillsammans med dig.

Tre saker som jag vill ha med mig på fjället:

  • Choklad, det bästa sättet att belöna sig själv efter en lång vandring
  • Varma kläder, är inte så mycket för att frysa..
  • Trevligt sällskap, med gott sällskap blir även den tuffaste vandring lätt.

Jag hoppas att ni får en toppen start på fjällkonfan så syns vi vecka två!!

Om Oskar

Bloggansvarig och fjälledare
Det här inlägget postades i Ledarna, Ledarpresentation, Ledarpresentation 2011. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Ledarpresentation #5 Sofia Fransson

  1. Pingback: Dag 8 – Gudstjänst och Grodprins? | Fjällkonfa i Hemavan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.