K2 (eller Fjällkonfa 2.0)

Längtar du tillbaka hit? Är du sugen på en sommar till i Hemavan, få återuppleva Fjällkonfa, fördjupa din tro och utvecklas som ledare!? Då har du just nu världens möjlighet genom att delta i K2 (- Fjällkonfa 2.0) och vara hjälpledare/fadder på sommarens Fjällkonfa. Ansök senast den 20 januari!

K2 är en utbildning/kurs i kristen tro och ledarskap. Utbildningen innehåller både teori och praktik. Teorin innebär en del separat undervisning i kristen tro och ledarskap. Praktiken innebär att ni hjälper till med olika uppgifter under lägret.

“En fantastiskt bra chans att fördjupa sin tro och en språngbräda till att börja som ledare!”
 
“Det jag känner att jag har lärt mig och tar med mig från kursen är om gruppdynamik och om att se varje individ, vad gruppen har för speciella behov och hur man själv ska vara som ledare.”
 

För att du skall få vara med behöver du själv ha gått Fjällkonfa tidigare. Du betalar en starkt subventionerad kostnad på 3500 kronor för mat och logi. Övriga aktiviteter under lägret ingår (förutom ev. skidhyra) men resa till och från lägret tillkommer.
Eftersom huvudfokus under lägret är konfirmanderna förväntar vi oss att du vill vara ett positivt föredöme för dem och är villig att både lära och hjälpa till under lägret.

“Jag har lärt mig massor om Bibeln och min egen tro och jag har många nya erfarenheter av ledarskap men också hur man möter folk och lär känna dem.”
 
“Jag känner mig tryggare med mig själv och jag har byggt upp mer självförtroende.”
 
 
 
 

För att få en plats behöver du skriva en ansökan där du beskriver vad som hänt med dig efter din egen konfatid och varför du vill vara med som hjälpledare. Fokus ligger på hur du vuxit, och hur du vill fortsätta växa, som människa, i din tro och som ledare.
Platserna är begränsade och vi prioriterar dem som gick Fjällkonfa 2016 eller tidigare.

Bifoga namn, personnummer och kontaktuppgifter (adress, mobil, e-post).

Maila din ansökan så snart som möjligt, dock senast 20 januari, till klas.johansson@equmeniakyrkan.se eller ring honom på 070-317 43 58

 

4 svar på K2 (eller Fjällkonfa 2.0)

  1. Pingback: Fjällkonfa 2.0 | Fjällkonfa i Hemavan

  2. Pingback: Lägerinfo | Fjällkonfa i Hemavan

  3. Pingback: Gå K2 i sommar | Fjällkonfa i Hemavan

  4. Pingback: K2 en ledarutbildning | Fjällkonfa i Hemavan

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.